Οδηγίες προς γονείς για την ΕξΑΕ στο σχολείο μας

2021-02-10 20:36

 

Πέμπτη 11 Φεβρουαρίου 2021:

 

 Έναρξη τηλεκπαίδευσης για όλους τους μαθητές του σχολείου μας

 

Αγαπητέ γονέα,

Όπως έχετε ήδη πληροφορηθεί από τα ΜΜΕ τα Δημοτικά Σχολεία στην Αττική αναστέλλουν από την Πέμπτη 11 Φεβρουαρίου 2021 τη δια ζώσης λειτουργία τους επανερχόμενα στη σύγχρονη εξ αποστάσεως εκπαίδευση μέσω της ψηφιακής πλατφόρμας Webex.

Το πρόγραμμα των μαθημάτων είναι το ίδιο (σε ώρες και φόρμα)  με  την προηγούμενη περίοδο στην οποία το σχολείο λειτουργούσε με το καθεστώς της τηλεκπαίδευσης. Το πρόγραμμα κάθε τμήματος  σας κοινοποιήθηκε στο e-mail σας  για τη διευκόλυνσή σας.

Οι κωδικοί πρόσβασης των μαθητών στο ΠΣΔ (e-class & e-me) παραμένουν ίδιοι. Σε περίπτωση που κάποιος έχει χάσει τους κωδικούς του και εφόσον δεν έχει προβεί σε αλλαγή τους, μπορεί να ζητήσει με e-mail την εκ νέου κοινοποίησή τους από το σχολείο στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο που μας έχει δοθεί.

Σε περίπτωση που κάποιος γονέας επιθυμεί βεβαίωση φοίτησης του παιδιού του από το σχολείο για να πάρει την άδεια ειδικού σκοπού παρακαλούμε να στείλει  mail στο 6dimnfil@sch.gr αναφέροντας το ονοματεπώνυμο του παιδιού, την τάξη που φοιτά καθώς και το ονοματεπώνυμο του γονέα για τον οποίο θα εκδοθεί η σχετική βεβαίωση.

Η βεβαίωση, για λόγους προστασίας της δημόσιας υγείας και τήρησης των οδηγιών του ΕΟΔΥ, θα αποσταλεί κατά προτίμηση με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο και ψηφιακή υπογραφή.

Αν κάποιος μαθητής έχει αφήσει πράγματα στο σχολείο (ρούχα, βιβλία, αναλώσιμα) μπορεί να τα παραλάβει κάποιος με προηγούμενη τηλεφωνική συνεννόηση με τον διευθυντή του σχολείου.

O Διευθυντής του σχολείου

 

                                                                          Μελέτης Δημήτριος