ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΜΟΝΑΔΑΣ

2015-08-30 20:10

Σας  ενημερώνουμε ότι μέχρι τη Δευτέρα 24 Αυγούστου  δεν υπήρχε  δυνατότητα  συνέχισης της σύμβασης με την καθαρίστρια του Σχολείου μας. Σε  τηλεφωνική επικοινωνία που είχα με την Πρόεδρο της Σχολικής Επιτροπής  μου ανακοινώθηκε ότι δεν  μπορούσε  να προσληφθεί η  καθαρίστρια από το Δήμο  και η μόνη περίπτωση  καθαρισμού  ήταν  να  αναλάβει προσωρινά εταιρεία καθαρισμού    η οποία μέχρι  11 Σεπτεμβρίου θα  καθάριζε και τη σχολική μας μονάδα. Αναρωτήθηκα  τι θα γίνει την 1η Σεπτέμβρη που θα ανοίξουν τα σχολεία και πώς θα εργάζονται οι εκπαιδευτικοί με  ακατάλληλες αίθουσες και  σκάλες σε τρισάθλια κατάσταση.  Σκέφτηκα και ενεργοποίησα  τους γονείς οι  οποίοι  εθελοντικά προσφέρθηκαν να  βρεθούμε την Κυριακή 30 Αυγούστου στις 10  το πρωί  και να  καθαρίσουμε το  προαύλιο ,  τον περιβάλλοντα χώρο  και τον πεζόδρομο της οδού Πελασγών. Την Πέμπτη  μου ανακοινώθηκε ότι προσλήφθηκε  και η καθαρίστρια και έτσι  τα πράγματα απλοποιήθηκαν πιο πολύ. 

Θα  ήθελα από τα  βάθη της καρδιάς μου  να ευχαριστήσω το Σύλλογο  Γονέων του Σχολείου μας τους απλούς γονείς ,  τους μαθητές  και τους παλιούς μαθητές που με την εθελοντική εργασία τους  "άλλαξαν" το σχολείο μας και  είναι έτοιμο  να δεχτεί εκπαιδευτικούς και  μαθητές για τη νέα σχολική χρονιά.

Σε καιρό κρίσης  ότι δεν μπορεί και όπου  υπάρχει αργοπορία  της Πολιτείας και των αρμόδιων φορέων της, μπορούμε ΕΜΕΙΣ  οι ενεργοί πολίτες  να αγωνιούμε και να ενδιαφερόμαστε καθημερινά για το Σχολείο των παιδιών μας.

Χίλια ευχαριστώ και πάλι σε όσους συμμετείχαν και πρόσφεραν εθελοντική εργασία για τον καθαρισμό του Σχολειού  μας.

 

Φωτογραφίες από τη σημερινή μας δράση... 

 

Ο  ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ

 

ΜΕΛΕΤΗΣ  ΔΗΜΗΤΡΗΣ