ΑΒΑΝΤΙ Νέος Ακάδημος - Παιδική σκηνή

2020-01-15 10:29

ΑΒΑΝΤΙ Νέος Ακάδημος - Παιδική σκηνή                        ΑΒΑΝΤΙ Νέος Ακάδημος - Παιδική σκηνή

Ο Θίασος «Αβάντι» θα μας ταξιδέψει «Ως την άκρη του ονείρου» με το έργο της Κέλλυς Σταμουλάκη, στο πλήρως ανακαινισμένο θέατρο Νέος Ακάδημος, που θα φιλοξενήσει παραστάσεις υψηλών προδιαγραφών και αισθητικής.

Ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας έχει συνθέσει την υπέροχη μουσική που θα ακούγεται ζωντανά επί σκηνής, με πιάνο, άρπα, κιθάρες, μαντολίνο, λαούτο, φυσαρμόνικα, μπαγλαμαδάκι και πολλά αυτοσχέδια όργανα πνευστά και κρουστά.

Ο σπουδαίος ερμηνευτής Βασίλης Λέκκας μεταμορφώνεται σε φύλακα άγγελο, η Νέλλη Γκίνη, ο Νικόλας Μπράβος, ο Τζερόμα Καλούτα και ο υπόλοιπος ταλαντούχος θίασος παίζουν, τραγουδούν και χορεύουν στέλνοντας μηνύματα αισιοδοξίας στα παιδιά και τους προτρέπουν να μην το «βάζουν ποτέ κάτω» ώστε να φτάσουν τη ζωή τους …ως την άκρη του ονείρου τους!

………………………………………………………………………………………………………………………………………………………

ΥΠΕΥΘΥΝΗ  ΔΗΛΩΣΗ

Ο/Η υπογραφόμεν…..   …………………………………………….. γονέας ή κηδεμόνας τ…  μαθητ…..   ………………………………………  που φοιτά στην …….. τάξη του 6ου Δημοτικού Σχολείου Νέας Φιλαδέλφειας

 

Δηλώνω υπεύθυνα

 

ότι επιτρέπω στο παιδί μου να παρακολουθήσει τη θεατρική παράσταση:

« Ως την άκρη του ονείρου»

 στο θέατρο ΑΒΑΝΤΙ Νέος Ακάδημος - Παιδική σκηνή , την Παρασκευή 31/01/2020.                (Δηλώσεις συμμετοχής έως Δευτέρα 20/01/2020)

 Έξοδα μεταφοράς + Τιμή εισιτηρίου: 10€      Νέα Φιλαδέλφεια ………………………………

 

                                                                     Ο/Η Δηλ……..

 

 

 

                                                                     (υπογραφή)