Ανακοίνωση προς γονείς

2018-12-14 08:03

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

 

Αγαπητοί γονείς

Σας ενημερώνουμε ότι την Τρίτη 18  Δεκεμβρίου 2018 θα δοθεί η βαθμολογία ανά μαθητή-μαθήτρια για το Α΄ τρίμηνο από την υπεύθυνη εκπαιδευτικό κάθε τάξης.

Παρακαλούνται οι γονείς-κηδεμόνες των μαθητών μας, όπως βρίσκονται στο χώρο του  σχολείου στις 12:45, όπου στην αίθουσα εκδηλώσεων θα σας μιλήσει ο Διευθυντής του Σχολείου με θέματα που αφορούν τη φοίτηση των παιδιών σας, τη συμπεριφορά τους, τις σχολικές δραστηριότητες για τη σχολική χρονιά 2018-2019, τις καινοτόμες δράσεις και τα αποτελέσματά τους μέχρι τώρα,  αλλά και το σχολείο ως θεσμό γενικότερα και τα προβλήματά του.

          Θα ακολουθήσει  συζήτηση και στο τέλος της  κάθε γονιός θα  ανεβεί στην τάξη του παιδιού του - περίπου στις 13:15 - για να παραλάβει τη βαθμολογία του Α΄τριμήνου.

Στο γραφείο των εκπαιδευτικών θα βρίσκονται  οι ειδικότητες που θα σας ενημερώνουν κι αυτές  για ό,τι  αφορά τη φοίτηση του παιδιού σας και τη βαθμολογία του.

Η χριστουγεννιάτικη γιορτή του σχολείου μας  θα πραγματοποιηθεί από τους  μαθητές των Α΄και Β΄ τάξεων, την Παρασκευή  21 Δεκεμβρίου 2018.

 

 

Ο  Διευθυντής του σχολείου

                                                                               Μελέτης  Δημήτριος