ΣΥΝΔΕΣΗ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΜΟΝΑΔΑΣ ΜΕ Ε.Κ.Π.Α.

2013-10-10 21:01

      Σας  ενημερώνουμε ότι από την Πέμπτη 3/10/2013 η σχολική μας μονάδα συνεργάζεται με  τον ομότιμο καθηγητή της Πληροφορικής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου  Αθηνών  κ. Ράπτη Αριστοτέλη  και τη σύζυγό  του κ. Αθανασία Ράπτη-Γαλανουδάκη Εκπαιδευτικό (Δρ Διαπαιδαγώγησης Προσανατολισμού και Συμβουλευτικής) με σκοπό να  γίνεται σε τακτά διαστήματα ενδοσχολική επιμόρφωση  στη χρήση των Νέων Τεχνολογιών. 

      Στην επόμενη  συνάντησή μας, που θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα εκδηλώσεων του Σχολείου μας την Τετάρτη 16 Οκτωβρίου  2013,  σε συνεργασία  και με τη Σχολική Σύμβουλο της 1ης Περιφέρειας  κ. Λαμπροπούλου Αικατερίνης  θα  γίνει επιμορφωτική συνάντηση με τους εκπαιδευτικούς και των άλλων σχολείων της Νέας Φιλαδέλφειας  (Ε΄και Στ΄ τάξεων)  με θέμα :

 «Κατασκευή σεναρίων διδασκαλίας με χρήση ΤΠΕ σε διαφορετικά γνωστικά αντικείμενα»   

     Αποσκοπούμε στην  αυτόνομη και ανακαλυπτική μάθηση  που βασίζεται στο να  εμπιστευόμαστε τη δυνατότητα των μαθητών μας να εργαστούν ως επιστήμονες σε επίπεδο που ταιριάζει στην ηλικία τους, γεγονός που ανυψώνει την αυτοπεποίθησή τους και δημιουργεί θετική στάση απέναντι στην ακαδημαϊκή εργασία.

     Ευελπιστούμε  με το "δάνειο μέσα από την Εκπαίδευση" ότι  μπορούμε και θα τα καταφέρουμε.

 

                                                                                                Ο  ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΜΟΝΆΔΑΣ

ΥΓ  Η  ανακοίνωση της Σχολικής Συμβούλου  εδώ

 

                                                                                                                      ΜΕΛΕΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ