Τοποθέτηση πλακιδίων στα γραφεία των εκπαιδευτικών

2018-01-08 08:00

Αγαπητοί γονείς

Καλημέρα και καλή χρονιά

 

Σας ενημερώνουμε ότι μετά από προσπάθειες τριων ετών έγινε τελικά η τοποθέτηση πλακιδίων στα γραφεία των εκπαιδευτικών. Για να πραγματοποιηθεί κι αυτός ο στόχος έπρεπε:

  1. Να ενδιαφερθεί προσωπικά ο Δήμαρχος της πόλης μας κ. Βασιλόπουλος Άρης και να παραγγείλει στα μέσα Νοεμβρίου τα πλακάκια.
  2. Να προσφερθεί ο κ. Καπνιάς Παντελής (παππούς μαθητή) για την τοποθέτηση των πλακιδίων (για το σκοπό αυτό έφερε ΔΩΡΕΑΝ  το συνεργείο στις 4 και 5/01/2018 στο σχολείο και τοποθετήθηκαν τα πλακάκια).
  3. Να προσφέρει αφιλοκερδώς τις υπηρεσίες του ο γείτονας - μαραγκός κ. Τζοβάνας Γεώργιος (παππούς μαθήτριας) για την προσαρμογή των πορτών στα νέα δεδομένα.
  4. Να βοηθήσουν αγόγγυστα οι συνάδελφοι κ. Βεντήρης Πάρης και κ. Κυριαζόπουλος Γιάννης και ο φίλος κ. Γιάννης Λαυρέντζος (αν και  εγχειρισμένος πρόσφατα σε καρδιά) για να βγουν όλα τα αντικείμενα από τα γραφεία και να  επανατοποθετηθούν όπως και να βαφτούν οι τοίχοι των  γραφείων  και να καθαριστούν τα πλακάκια και να μπουν κανάλια ΄για καλώδια ρεύματος και  internet.
Μαθητές, εκπαιδευτικοί και ο Διευθυντής της σχολικής μονάδας σας ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ από τα βάθη της καρδιάς μας.
 
Προσωπικά νιώθω ευτυχής που καταφέρνουμε σιγά σιγά να δημιουργήσουμε  τον εργατικό, τον κοινωνικό έλεγχο, να φύγουμε από τη διάσταση πολιτείας και κοινωνίας και να πάμε στην  κοινωνία των πολιτών.
 
Με τους παραπάνω συμπαραστάτες προγραμματίζουμε νέα έργα-επισκευές για το καλύτερο των παιδιών μας.
 
Φωτογραφίες από την τοποθέτηση των πλακιδίων εδώ