Προγραμματισμός λειτουργίας σχολείου – Ενημέρωση γονέων

2017-06-08 20:04

 Προγραμματισμός λειτουργίας σχολείου – Ενημέρωση γονέων 

 

Αγαπητοί γονείς

 

·       Σας ενημερώνουμε ότι:

·       Την Τρίτη 13  Ιουνίου 2017 θα πραγματοποιηθεί η ετήσια ψυχαγωγική εκδρομή του σχολείου σύμφωνα με την υπεύθυνη δήλωση που  σας έχει διανεμηθεί.

·       Την Τετάρτη 14 Ιουνίου 2017 θα πραγματοποιηθεί μεταφορά του ωραρίου λειτουργίας του σχολείου (από το πρωί, στο απόγευμα της ίδιας ημέρας) λόγω των εορταστικών εκδηλώσεων για τη λήξη του διδακτικού έτους. Συνεπώς την ημέρα αυτή το σχολείο το πρωί δε θα λειτουργήσει. Η γιορτή λήξης θα πραγματοποιηθεί στις 19:00 μ.μ.

·       Την Πέμπτη 15 Ιουνίου 2017 στις 8:15 π.μ θα δοθούν οι τίτλοι προόδου (για τις τάξεις Α΄-Ε΄) και οι τίτλοι σπουδών για τη ΣΤ΄ τάξη. Την ίδια ημέρα, με φροντίδα του σχολείου, θα παραδοθούν υπηρεσιακά στα Γυμνάσια φοίτησης όλα τα απαραίτητα έγγραφα για τη φοίτηση των μαθητών της φετινής ΣΤ΄ στο Γυμνάσιο την επόμενη σχολική χρονιά (2017 – 2018).

·       Για το Ολοήμερο

Οι αιτήσεις που έχουν γίνει και δε συνοδεύονται από τα απαραίτητα δικαιολογητικά πρέπει άμεσα να συμπληρωθούν (με πιστοποιητικά εργασίας, ή ανεργίας). Τελευταία προθεσμία υποβολής δικαιολογητικών (βεβαιώσεων) ορίζεται η 9η Ιουνίου 2017.